Om Klinikken

Fysioterapeut_Line_Malmgreen_Piechnik

”Ingen problemstillinger er for små eller for store til at snakke om – det er vigtigt at skabe et rum, hvor der er trygt, og hvor man både bliver set og hørt” 

– Fysioterapeut, Line


Om mig

Jeg hedder Line, er fra 1990 og født i Vanløse. Jeg bor i Humlebæk, er gift med Frederik og sammen har vi vores dejlige datter Hannah, som er født i april 2021. 

Tidligere har jeg været professionel basketball-spiller med 12 år på seniorniveau (10 år i Hørsholm 79’ers og 2 år i Spanien). Nu nyder jeg tiden med min lille familie og vores venner. 

I 2016 blev jeg uddannet som fysioterapeut fra UCC i Hillerød. Efter min uddannelse har jeg arbejdet på to privatklinikker – ProTreatment i Albertslund samt Gildhøj Fysioterapi i Brøndby. 

Min vision

Jeg har set og arbejdet med mange forskellige problemstillinger i alle aldersgrupper, men efter tre år i Spanien, en fødsel og et års barsel, er jeg blevet klar over, at det, jeg brænder for, er babyer og deres mødre. Et nicheområde, som jeg vil fortsætte med at dygtiggøre mig indenfor. 

Det betyder meget for mig, at der kan skabes et godt samarbejde og en gensidig tillid med dem, jeg behandler. Ingen problemstillinger er for små eller for store til at snakke om, og det er vigtigt for mig at kunne skabe et rum, hvor det er trygt at være, og hvor man både bliver hørt og set. 

Hvis du har nogen spørgsmål angående klinikken, behandlinger, træning osv., så tøv endelig ikke med at skrive en mail eller en sms. 


fysioterapeut diplom

Mine kurser

  • Mulligan A 
  • Internt nakkekursus (ProTreatment) 
  • Undersøgelse og behandling af spædbørn 0-1 år (Ute Imhof) 
  • Bækkenbund og genoptræning af delte mavemuskler (Elin Solheim) 
    (Efter mit kursus i maj 2022)
  • Behandling og undersøgelse før og efter fødsel (Aarhus Osteopati) 
    (Efter mit kursus i juni 2022)

kort_over_humlebaek_center

Her finder du os

Bare rolig, der er lavet et kort så du ikke farer vild! Og ellers er jeg naturligvis ikke andet end et kald væk.

Humlebæk Center 18-19, 3050 Humlebæk 
(på bagsiden af LetsMove 24/7 og holdtræningslokaler)